Connect with us

Συνάντηση Αμανατίδη με Κεραμά και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Συνάντηση Αμανατίδη με Κεραμά και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης

Σήμερα (18-08-2020) το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης κ. Γεώργιου  Αμανατίδη, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Κεραμά

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα θέματα ευρύτερου αστυνομικού, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και αφορούν ειδικότερα την κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Επίσης, έγινε αναφορά στο ζήτημα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων-Βελβεντού στο αναξιοποίητο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων, ενώ συζητήθηκε και η δυνατότητα διοργάνωσης και πραγματοποίησης δράσεων προς όφελος των αστυνομικών και των πολιτών της πόλης και της υπαίθρου, τονίζοντας παράλληλατην ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων.

Συνάντηση είχε ο βουλευτής και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στον οποίο  τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι με τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα του Covid 19 στην Ελληνική επικράτεια και την επιβαλλόμενη θωράκιση των συναδέλφων (πραγματοποίηση μοριακού τεστ, μέτρα αυτοπροστασίας) μιας και είναι ο κυριότερος μηχανισμός ελέγχου και τήρησης των περιοριστικών μέτρων για τη δημόσια υγεία.

Στην εποικοδομητική η συνάντηση ο κ. Αμανατίδης  δήλωσε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό και υποσχέθηκε την άμεση προώθηση των αιτημάτων.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH