Connect with us

Συμμετοχή με δράσεις του Δήμου Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΚΟΖΑΝΗ

Συμμετοχή με δράσεις του Δήμου Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στο τριήμερο δράσεων του Δήμου Κοζάνης «Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου» που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχε η Κοινότητα Κοζάνης, λαμβάνοντας μέρος στον καθαρισμό διάφορων σημείων της πόλης.

Στη δράση που διοργάνωσε ο  Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης και σύλλογοι της περιοχής.

Παράλληλα, η Κοινότητα Κοζάνης με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, ξεκίνησε πιλοτικά την δράση “Υιοθέτησε την πλατεία σου”. Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει ως στόχευση, τόσο  Πολιτιστικοί Σύλλογοι όσο και  δημότες, να «υιοθετήσουν» την πλατεία της γειτονιάς τους ώστε να την διατηρούν όμορφη και καλλωπισμένη με την υλικοτεχνική υποστήριξη της Κοινότητας.

Το συμβούλιο της Κοινότητας Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης, στον πρόεδρο του συλλόγου “τα Παρταλόπλα”, στους εφήβους προσκόπους της Κοινότητας Ανιχνευτών Κοζάνης, και φυσικά σε όλους τους δημότες που συνέδραμαν εθελοντικά.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH