Connect with us

Στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Αλεξάνδρα Σδούκου

ΚΟΖΑΝΗ

Στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Αλεξάνδρα Σδούκου

Καίρια ζητήματα που σχετίζονται με την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, αλλά και των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών κατανάλωσης  ηλεκτρικής ενέργειας ετών 2021-2023, λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής, συζητήθηκαν κατά κύριο λόγο στη συνάντηση που είχαν στις 21-09-2023 το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, το Προεδρείο του Σωματείου της ΔΕΥΑΚ και η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΚ, με την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα  Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κο Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη και τον Γενικό Διευθυντή Ενέργειας, κο Δημήτρη Τσαλέμη.

 Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με την κα Σδούκου να κατανοεί τόσο το ζήτημα ομαλής λειτουργίας της τηλεθέρμανσης για την τοπική κοινωνία, όσο και την ανάγκη εύρεσης βιώσιμης λύσης σε ότι έχει να κάνει με το χρέος της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο έχει ως βασικό μέλημα τη διασφάλιση όχι μόνο της ομαλότητας της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, αλλά και την επίλυση του ενεργειακού κόστους, μέσα από τη λειτουργία ΑΠΕ, γι΄ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH