Connect with us

Πτολεμαϊδα: Το αργυρό μετάλλιο της πόλης στον Σεραφείμ Σαββίδη

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πτολεμαϊδα: Το αργυρό μετάλλιο της πόλης στον Σεραφείμ Σαββίδη

Τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας και Πρόεδρο του πανεπιστημιακού τμήματος της Μαιευτικής, Σεραφείμ Σαββίδη, θα τιμήσει ο Δήμος Εορδαίας με την απόδοση του αργυρού μεταλλείου, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και εκτίμησης της πολύπλευρης δράσης και πολυετούς προσφοράς του στην πόλη, στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, στα γράμματα και στις τέχνες, στην κοινωνία.

Την  ομόφωνη απόφαση, ύστερα από πρόταση του Δήμαρχου  Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο, ο οποίος τόνισε  την ανεκτίμητη προσφορά του τιμώμενου στην οργάνωση, λειτουργία του πρώτου τμήματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τότε ΤΕΙ σήμερα Πανεπιστημιακό, στην πόλη και στις συνεχείς προσπάθειες του για την ανάδειξη και εξέλιξη του τμήματος.

Στην  προσωπικότητα και την δράση του συνταξιοδοτηθέντος κ. Σαββίδη, αναφέρθηκε και η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αθηνά Τερζοπούλου, ενώ, με επιστολή του ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜΦΠΕ, Νικηφόρος Μανάδης, εκθείασε το έργο του κ. Σαββίδη κι  επιβράβευσε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση του. Η εκδήλωση της απονομής θα γίνει το επόμενο διάστημα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH