Connect with us

Πρώτο σε απορρόφηση το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πρώτο σε απορρόφηση το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κατέλαβε την πρώτη θέση πανελλαδικά στην απορρόφηση πόρων για την Πρακτική Άσκηση φοιτητών μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2022–2024, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Διαχειριστικής Αρχής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η επίδοση 99% στην απορρόφηση πόρων παρουσιάστηκε στις 23 Μαΐου 2025, στο πλαίσιο της 24ης Συνάντησης Ιδρυματικά και Επιστημονικά Υπευθύνων Πρακτικής Άσκησης ΑΕΙ, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή.

Η κα. Ελένη Βοτσίνου, εκπροσωπώντας τη Διαχειριστική Αρχή, συνεχάρη το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίαςγια την επίδοσή του, αναφέροντας τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία του θεσμού της Πρακτικής Άσκησης και τη σημασία της πλήρους αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων προς όφελος των φοιτητών. Η Ιδρυματικά Υπεύθυνη της Πράξης, καθηγήτρια Δόμνα Μιχαήλ, σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτό είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας, με καθοριστική συμβολή του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των συνεργατών που υποστηρίζουν τα πληροφοριακά συστήματα, διασφαλίζοντας την ομαλή και ολοκληρωμένη υλοποίηση του έργου.

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH