Connect with us

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχονται καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχονται καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει για ακόμα μία φορά αυτό το καλοκαίρι ο καιρός και μετά τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, τώρα έρχονται καταιγίδες!

Σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τις θερμές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, καθώς και νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε κυρίως στα ανατολικά.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 20 έως 33 βαθμούς), 25 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Continue Reading
You may also like...

More in ΕΛΛΑΔΑ

APXH