Connect with us

Πληρώθηκε κατά λάθος 330 μισθούς παραιτήθηκε και εξαφανίστηκε

Uncategorized

Πληρώθηκε κατά λάθος 330 μισθούς παραιτήθηκε και εξαφανίστηκε

Η Consorcio Industrial de Alimentos έχει καταθέσει μήνυση κατά του εργαζόμενου κατηγορώντας τον ότι καταχράστηκε χρήματα.

Ένας υπάλληλος στη Χιλή υπέβαλε την παραίτησή του και εξαφανίστηκε αφού η επιχείρηση στην οποία εργαζόταν τον πλήρωσε κατά λάθος 330 φορές τον μισθό του εξαιτίας ενός λάθους στη μισθοδοσία.

Ο εργαζόμενος, βοηθός αποστολών της εταιρείας αλλαντικών Consorcio Industrial de Alimentos, έλαβε μισθό 165.398.851 πέσος Χιλής, δηλαδή περίπου 185 χιλιάδες δολάρια, για τον μήνα Μάιο. Θα έπρεπε να έχει πληρωθεί μόνο περίπου 500.000 πέσος Χιλής, ή 545 δολάρια.

Ο εργαζόμενος αρχικά ειδοποίησε τον διευθυντή του για την τεράστια πληρωμή, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης Diario Financiero.

Ο διευθυντής ανέφερε το θέμα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο με τη σειρά του ζήτησε από τον εργαζόμενο να δώσει εντολή στην τράπεζα ώστε να επιστραφούν τα χρήματα στην εταιρεία.

Εκείνος συμφώνησε να πάει στην τράπεζα την επόμενη μέρα, αλλά τελικά κράτησε τα χρήματα για τον εαυτό του και αγνόησε τον εργοδότη του τις επόμενες ημέρες, παρά τις προσπάθειες του τελευταίου να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο άνδρας υπέβαλε τελικά την παραίτησή του μέσω επιστολής που έστειλε στην εταιρεία ο δικηγόρος του.

Η Consorcio Industrial de Alimentos έχει καταθέσει μήνυση κατά του εργαζόμενου κατηγορώντας τον ότι καταχράστηκε χρήματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη.

www.neolaia.gr

Continue Reading
You may also like...

More in Uncategorized

APXH