Connect with us

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 28-4, για σύνδεση νέων καταναλωτών στην τηλεθέρμανση Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 28-4, για σύνδεση νέων καταναλωτών στην τηλεθέρμανση Κοζάνης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ανακοινώνει πως αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη σύνδεση με το σύστημα τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, της Τοπικής Κοινότητας της Ν. Χαραυγής και της περιοχής της Ζ.Ε.Π. του Δήμου Κοζάνης για την επόμενη χειμερινή περίοδο λειτουργίας 2023/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και τις 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 προκειμένου η επιχείρηση να προγραμματίσει την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών.

Διευκρινίζονται ωστόσο, ότι λόγω της δοθείσας διεθνούς οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας, ενδέχεται η άφιξη και εγκατάσταση των θερμικών υποσταθμών των καταναλωτών να παρουσιάσει σημαντική καθυστέρηση. Για τον λόγο αυτό, θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα αιτήσεις καταναλωτών που αφορούν οικοδομές χωρίς άλλο εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης.

Οι υποβαλλόμενες αιτήσεις θα αξιολογηθούν και θα ικανοποιηθούν υπό την προϋπόθεση της επάρκειας / περίσσειας φορτίου του δικτύου διανομής για την εξεταζόμενη περιοχή.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο του Τμήματος Πελατείας της Υπηρεσίας τηλεθέρμανσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, τα οποία βρίσκονται στο κτίριο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης, 501 32 ΚΟΖΑΝΗ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 24610 51555 / 51500

Για την ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH