Connect with us

Πέτσας: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο και εκκλησίες!

Uncategorized

Πέτσας: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο και εκκλησίες!

Στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί αν θα ανοίξουν τελικά πριν τις γιορτές το λιανεμπόριο, οι εκκλησίες και τα κομμωτήρια, όπως αποκάλυψε σήμερα, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ειδικά για τις εκκλησίες είπε πως: «Δεν μπορεί να ανοίγει το λιανεμπόριο και να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες. Αυτά είναι που θα συζητηθούν τις επόμενες 2-3 μέρες ώστε να ληφθούν αποφάσεις».

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι επειδή μένει λίγος χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα, μπορεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου να μην γίνει, τελικά, τόσο σταδιακά όσο αρχικά σχεδιαζόταν. Ανέφερε ότι το μοντέλο που θα ακολουθηθεί θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών.

Όσο αφορά στη μετακίνηση με SMS ο Κ.Πέτσας τόνισε ότι θα εξακολουθήσει να ισχύει και μετά την απελευθέρωση του λιανεμπορίου, η οποία θα γίνεται με την αποστολή ανάλογου κωδικού, ενώ για τα ψώνια σε διαφορετικούς δήμους είπε ότι θα επιτρέπεται.

Αυτό που δεν θα επιτραπεί όμως, είναι οι μετακινήσεις σε άλλες περιφέρειες, κυρίως δε για όσους έχουν εξοχικά. Από τον κανόνα θα εξαιρεθούν εργαζόμενοι σε άλλες περιφέρειες και φοιτητές, αφού όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα υπάρξει πρόβλεψη για επανένωση οικογενειών.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Uncategorized

APXH