Connect with us

Ο Τσίπρας καταθέτει πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα για τον Πτωχευτικό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τσίπρας καταθέτει πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα για τον Πτωχευτικό

Πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούραπρόκειται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατακεραύνωσε το νέο πτωχευτικό κώδικα, τον οποίο χαρακτήρισε νόμο της πτώχευσης, της χρεοκοπίας ο οποίος θα κατεδαφίσει τη προστασία της πρώτης κατοικίας και θα πτωχεύσει τους Έλληνες στα «μουλωχτά»:

«Ανακοινώνω λοιπόν στο σώμα, ότι με βάση το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού που εισηγείται αυτόν το νόμο έκτρωμα.

Τον νόμο της πτώχευσης, της χρεοκοπίας ακόμη και φυσικών προσώπων και νοικοκυριών. Τον νόμο της άμεσης ρευστοποίησης της περιουσίας τους. Τον νόμο που μετά από οκτώ χρόνια προστασίας εντός των μνημονίων, έρχεται να άρει της προστασία της πρώτης κατοικίας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίζετε τη προστασία της πρώτης κατοικίας και να πτωχεύετε τους Έλληνες στα μουλωχτά. Σαν τους κλέφτες. Να ξεκινήσει άμεσα η τριήμερη συζήτηση. Να αναγκαστεί να έρθει και ο κύριος Μητσοτάκης, που κρύβεται.

Να έρθει και να μας εξηγήσει κύριε υπουργέ, γιατί σας υπερασπίζεται και ποια είναι τα συμφέροντα και οι λόγοι εκείνοι που επιβάλουν εν μέσω πανδημίας να νομοθετείτε την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και τη ρευστοποίηση της περιουσίας των αδύναμων συμπολιτών μας».

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

APXH