Connect with us

Συνελήφθησαν άμεσα -2- ημεδαποί για απόπειρα ληστείας σε βάρος ανηλίκου στην πόλη της Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Συνελήφθησαν άμεσα -2- ημεδαποί για απόπειρα ληστείας σε βάρος ανηλίκου στην πόλη της Κοζάνης

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος-1- ακόμη ημεδαπού

 Συνελήφθησαν στις 20 Ιουλίου τις πρωινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης,-2- ημεδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος και ένας 18χρονος, για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, που τελέσθηκε σε βάρος ανήλικου ημεδαπού στην Κοζάνη, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα, σε βάρος ενός ακόμη 18χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 19-07-2025 στην πόλη της Κοζάνης, ο 18χρονος και ο ανήλικος, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τσαντάκι που έφερε ανήλικος με τη χρήση σωματικής βίας, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης προέκυψε ότι, οι ανωτέρω μαζί με έναν ακόμη 18χρονο ημεδαπό, επίσης αποπειράθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο την 18-07-2025 το απόγευμα στην Κοζάνη, να αφαιρέσουν το τσαντάκι που έφερε ο προαναφερθείς ανήλικος.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των προαναφερόμενων αστυνομικών, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, στις 20 Ιουλίου  πρωινές ώρες, άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν στην Κοζάνη τον 18χρονο και τον ανήλικο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH