Connect with us

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας απαντά στον Λ. Ιωαννίδη για τα περί ευνοιοκρατίας

ΚΟΖΑΝΗ

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας απαντά στον Λ. Ιωαννίδη για τα περί ευνοιοκρατίας

Είναι ιδιαίτερα οξύμωρο το γεγονός ότι ο κ. Lefteris Ioannidis αποφάσισε για ακόμη μία φορά να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενατου Δήμου Κοζάνης, από θέση «ασφαλείας», σε μία περίοδο που δεν βρίσκεται στη διοίκησή του. Αντιθέτως, για τα πέντε χρόνια κατά τα οποία διετέλεσε δήμαρχος και χαρακτηρίστηκαν από πλήρη απραξία, δεν βρήκε το χρόνο να κάνει καμιά αυτοκριτική. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να υπενθυμίσω στον τέως δήμαρχο Κοζάνης, που αρέσκεται στη χρήση λέξεων με βαρύνουσα σημασία, ότι τον ορισμό της ευνοιοκρατίας τον γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από όλους. Γιατί, εάν δύο (2) χρόνια μίσθωσης του κυλικείου του ΔΑΚ με την είσπραξη ενός (1) μόλις ενοικίου δεν είναι ευνοιοκρατία, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;
Επίσης, να ενημερώσω τον κ. Ιωαννίδη πως προσωπικά δεν διακατέχομαι από άκρατο μεγαλοϊδεατισμό, ώστε να πιστεύω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσδιορίζει εθνικές πολιτικές. Δεν φιλοδόξησα να καθορίσω την ενεργειακή πολιτική της χώρας.
Αντιθέτως, διαχρονικά παρακολουθώ τις εξελίξεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο, χωρίς να τρέφω αυταπάτες. Και το ίδιο συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα.
Κλείνοντας κ. Ιωαννίδη, επειδή πράγματι όλοι αφήνουμε το στίγμα μας στα κοινά, θα ήθελα να θυμάστε πως η δική σας θητεία στιγματίστηκε από την τραγική απραξία για την τηλεθέρμανση και φυσικά τον πολλαπλασιασμό του κόστους αγοράς θερμικής ενέργειας.
Αντίθετα με εσάς, κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο εξασφαλίσαμε τους περισσότερους πόρους από οποιαδήποτε άλλη αυτοδιοικητική περίοδο για το Δήμο Κοζάνης, ενώ δρομολογήσαμε και το μέλλον της Τηλεθέρμανσης.
Και όλα αυτά, όσο κι αν προσπαθήσετε να τα αλλάξετε, κανείς δεν τα ξεχνά.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH