Connect with us

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας Λάμπρος Χατζηζήσης αναφορικά με το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων φοιτητών Π.Ε. γεωπόνων

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας Λάμπρος Χατζηζήσης αναφορικά με το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων φοιτητών Π.Ε. γεωπόνων

‘’Ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και καθηγητής της Γεωπονικής Σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων στέκομαι δίπλα στους φοιτητές και στο ακαδημαϊκό προσωπικό των γεωπονικών σχολών των κάτωθι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων’’:

1.Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Τμήμα Γεωπονίας.

2.Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Γεωπονίας, Τμήμα Γεωπονίας.

3.Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών: Τμήμα Γεωπονίας   Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.

4.Πανεπιστήμιο Πατρών, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών: Τμήμα Γεωπονίας.

5.Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας.

6.Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Τμήμα Γεωπονίας.

7.Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών, Τμήμα Γεωπονίας.

Σε αυτά τα γεωπονικά τμήματα υλοποιούνται σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και η επιτυχής ολοκλήρωση αυτών, οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου Γεωπονίας, το οποίο ισοδυναμεί με ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου(integrated master), ενώ λειτουργούν ήδη και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Η εξασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποτελεί δεδομένο δικαίωμα των απόφοιτων φοιτητών αυτών των τμημάτων και πρέπει άμεσα να διευθετηθεί.

  

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
  Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης 

Continue Reading
You may also like...

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH