Connect with us

Οι δωρεές στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

ΚΟΖΑΝΗ

Οι δωρεές στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας  «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες σε εταιρίες, συλλόγους, φορείς και σε φυσικά πρόσωπα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε από καρδιάς:

Α) Τις Εταιρίες:

  1. APIVITA AEBE, για την ευγενική αποστολή ενός ευχαριστηρίου δώρου σε κάθε έναν από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου μας,
  2. BEIERSDORF HELLAS (NIVEA), για την ευγενική αποστολή ενός ευχαριστηρίου δώρου σε κάθε έναν από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου μας,
  3. Coca-Cola 3E, για την ευγενική χορηγία-δωρεά ποσότητας ατομικών μερίδων φυσικού χυμού και εμφιαλωμένου νερού για το προσωπικό του Νοσοκομείου μας,
  4. ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΑ Α.Ε, για την ευγενική χορηγία-δωρεά ποσότητας ατομικών μερίδων εμφιαλωμένου νερού για το προσωπικό του Νοσοκομείου μας,
  5. ΒΗΤΑ Α.Τ.Ε.ΞΕ.Ν.Ε., για την ευγενική δωρεά είκοσι (20) φορμών μιας χρήσης, ενός (1) μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων, ενός (1) οξυμέτρου, και σαράντα (40) γυαλιών προστασίας για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας,
  6. Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για την ευγενική δωρεά ενός (1) Υπερήχου Παλάμης στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας,
  7. ΒΙΕΡ ΑΤΕ, για την ευγενική δωρεά ενός (1) τροχήλατου μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων,
  8. ΤΟ ΜΑΡΚΑΤΙ (ΔΙΑΦΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.), για την ευγενική δωρεά 1.165 Λίτρων Γάλακτος, για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ασθενών του Νοσοκομείου μας,
  9. Χατζηπαντελής Σωκράτης Ατομική Επιχείρηση, για την ευγενική δωρεά διακοσίων πενήντα (250) κουκούλων κεφαλής,
  10. Μαυρίδης Χρ. Μισαηλίδης Σάββας Ο.Ε., για την ευγενική δωρεά τριάντα (36) τεμαχίων χλωρίνης.
  11. Καρατζέτζος Νικόλαος, για τη δωρεά παροχής υπηρεσιών συντήρησης ενός (1) μηνός, όλων των ανελκυστήρων του Νοσοκομείου μας.
  12. ORTHOMEDICAL (Τοπαλίδης Ηλίας Χ.), για την ευγενική δωρεά δύο (2) μασκών CPAP.
  13. ENTEGRO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, για την ευγενική δωρεά τριάντα (30) παλμικών οξυμέτρων.

Β)      Τους Συλλόγους – Φορείς:

  1. Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, για την ευγενική δωρεά πεντακοσίων (500) μασκών προσώπου χειρουργικού τύπου.
  2. Φαρμακευτικό Σύλλογο Κοζάνης, για την ευγενική δωρεά σαράντα (40) αντισηπτικών τζέλ, πενήντα (50) χειρουργικών μπλουζών μιας χρήσης,  και εκατό (100) μασκών τύπου FFP2.
  3. Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ, για την ευγενική-δωρεά έξι χιλιάδων (6.000) γαντιών, δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) μασκών προσώπου χειρουργικού τύπου, και διακοσίων (200) αντισηπτικών τζέλ.
  4. Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας, για την ευγενική δωρεά μίας (1) Τηλεόρασης 32 ιντσών  για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.
  5. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την ευγενική δωρεά ευχετήριων καρτών παιδιών ηλικίας Δημοτικού.
  6. Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης, για την ευγενική δωρεά πενήντα (50) μασκών προσώπου χειρουργικού τύπου.
  7. Σύλλογο Γυναικών Πτολεμαΐδας την ευγενική δωρεά Χειροποίητων Μασκών και Καπέλων.
  1. Σύλλογο Βλατσιωτών Κοζάνης, για την ευγενική δωρεά εβδομήντα δύο (72) τεμαχίων χλωρίνης.
  2. Σύλλογο Επισκευαστών Οχημάτων Εορδαίας, για την ευγενική δωρεά δέκα (10) Θερμόμετρων Μετώπου Ψηφιακών Υπερύθρων, και δύο (2) Παλμικών Οξυμέτρου Δακτύλου.
  3. Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κοζάνης, για την ευγενική δωρεά είκοσι πέντε (25) στολών προστασίας τύπου tyvec.
  4. Χριστιανική Εκκλησία “Επιλογή Ζωής”, για την ευγενική-δωρεά τεσσάρων (4) στατό ορών και δύο (2) καροτσιών μεταφοράς ασθενών.
  5. Σύλλογο Εορδαικού, για την ευγενική-δωρεά ενός (1) μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων και τεσσάρων (4) θερμομέτρων αφής.
  6. Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, για την ευγενική δωρεά, πεντακοσίων (500) μασκών χειρουργικού τύπου, ενενήντα (90) μασκών τύπου FFP2, δεκαεπτά (17) απολυμαντικών τζέλ, δέκα (10) μπλούζες μη αποστειρωμένες και εκατό (100) καπέλα γυναικών.
  7. Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Δυτ. Μακεδονίας για την ευγενική δωρεά τριών (3) παλμικών οξυμέτρων και ενός (1) θερμομέτρου αφής.
  8. Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης για την ευγενική δωρεά ενός (1) τροχήλατου μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων.
  9. Επιτροπή Μαθητών Ε Και Στ Τάξης Δημοτικού Σχολειού Φιλώτα την ευγενική δωρεά ενός (1) Πολυμηχανήματος-Εκτυπωτή για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας.

Γ) Τους Ιδιώτες:

  1. κ. Κοκολιό Μιχάλη για την ευγενική δωρεά δυο (2) αεροστρωμάτων για τις ανάγκες της ΜΕΘ και μίας (1) Τηλεόρασης 32 ιντσών  για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας,
  2. κα Ελένη Νικολαίδη για την ευγενική-δωρεά δώδεκα (12) στατό ορών εις μνήμην του πατέρα της Παναγιώτη Νικολαίδη,
  3. κα Αγγελική Καφαντάρη για την ευγενική δωρεά σημαντικής ποσότητας αντισηπτικών υλικών εις μνήμην του πατέρα της, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας.
  4. κ. Χρήστου Δημήτριο για την ευγενική δωρεά τριακόσιων (300) καθετήρων για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας
  5. κ. Βεράνη Αναστάσιο για την ευγενική δωρεά δύο (2) εκτυπωτών και μιας (1) ζυγαριάς δαπέδου για τις ανάγκες της Περιτοναϊκής Μονάδας του Νοσοκομείου μας.
  6. κα. Ιωάννου Αντωνία για την ευγενική-δωρεά ενός (1) κλιματιστικού μηχανήματος για τις ανάγκες του τμήματος περιτοναϊκής κάθαρσης  εις μνήμην Ιωάννου Ιωάννη.

Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη απέναντι στο Νοσοκομείο μας και στην κοινωνία αποδεικνύονται με τις παραπάνω προσφορές.

Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άξιοι μιμητές, εφόσον η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH