Connect with us

«Ξηλώθηκε» κύκλωμα κολοσσιαίων διαστάσεων παραγωγής 1,1 δισ. τσιγάρων το χρόνο! (video)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ξηλώθηκε» κύκλωμα κολοσσιαίων διαστάσεων παραγωγής 1,1 δισ. τσιγάρων το χρόνο! (video)

Μεγάλο χτύπημα στα λαθραία τσιγάρα κατάφερε η ελληνική αστυνομία. Έπειτα από γιγάντια επιχείρηση ανακάλυψε τεράστια εργοστάσια παραγωγής καπνού και τσιγάρων.

Το κύκλωμα που διακινούσε δισεκατομμύρια λαθραία τσιγάρα ήταν ίσως το μεγαλύτερο που δρούσε ποτέ στη χώρα. Ενδεικτικό είναι ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν 39 άτομα, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για ακόμα οχτώ. Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν σε 22 διαφορετικούς χώρους του κυκλώματος σε Ασπρόπυργο, Πέραμα, Άνω Λιόσια, Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Αχαρνές, Κορωπί, Μαρκόπουλο και Βοιωτία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πλήρες εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας τσιγάρων, με δυνατότητα παραγωγής 1,1 δισ. τσιγάρων το χρόνο και πλήρες εργοστάσιο επεξεργασίας καπνού. Τα μέλη της οργάνωσης διέθεταν μέχρι και εκτυπωτικό κέντρο (τυπογραφείο) για εκτύπωση ετικετών τσιγάρων καθώς και αποθηκευτικούς και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

Συνολικά κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 91.828.440 τσιγάρα, 112.415 κιλά κατεργασμένου και ακατέργαστου καπνού και 75.000.000 ετικέτες τσιγάρων, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι είναι περίπου 20.000.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο που «ανέβασε» η ελληνική αστυνομία:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

APXH