Connect with us

Ν.Ο. Κοζάνης Κωπηλασία: Η ομάδα μας που συμμετείχε στους αγώνες με 7 αθλητές και 2 αθλήτριες κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ν.Ο. Κοζάνης Κωπηλασία: Η ομάδα μας που συμμετείχε στους αγώνες με 7 αθλητές και 2 αθλήτριες κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια

Η αυλαία του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρομιο του Σχοινια έπεσε χαρίζοντας σε όσους συμμετείχαν στα αγωνίσματα δυνατές συγκινήσεις, αγωνιστικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα αλλά και σε όσους τους παρακολούθησαν ένα όμορφο θέαμα σε μία άψογη διοργάνωση.
Η ομάδα μας που συμμετείχε στους αγώνες με 7 αθλητές και 2 αθλήτριες κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια :
– Χρυσό μετάλλιο στο μονό σκίφ εφήβων για τον Μακρυγιάννη  Παναγιώτη .
-Ασημένιο μετάλλιο στη δίκοπο ανευ εφήβων για τους Σταυριανίδη Δημήτρη και Χαρισίου Γεώργιο.
– Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκίφ γυναικών για τις Μακρυγιάννη Λεμονία και Γκρέμου Αγγελική.
– Την 5 θέση στη δίκοπο ανευ αντερ 23 για τους Σταυριανίδη Δημήτρη και Χαρισίου Γεώργιο.
– Την 5 θέση στη δίκοπο ανευ ανδρών για τους Σταυριανίδη Δημήτρη και Χαρισίου Γεώργιο.
– Την 6 θέση στο μονό σκίφ γυναικών για τη Μακρυγιάννη Λεμονία.
– Στο τετραπλο σκίφ εφήβων συμμετείχαν οι : Παπαδημόπουλος Λευτέρης , Καραχίτος Αλέξανδρος , Ντίνας Ευθύμης , Γεωργιάδης Κωνσταντίνος.
Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο οποίο πήρε μέρος στο αγώνισμα μονό σκίφ μαθητών ο Μακρυγιάννης  Παναγιώτης κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
Το Δ. Σ . του ομίλου συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους και τις μεγάλες επιτυχίες τους.
Συγχαίρει επίσης θερμά τις προπονήτριες του ομίλου Γκρέμου Αγγελική και Μακρυγιάννη Αθανασία για την πολύ καλη προετοιμασία των αθλητών και την άψογη εμφάνιση τους στους αγώνες.

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

APXH