Connect with us

‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’: Αποσύρετε από την διεκδίκηση του δήμου με αιχμές για μικροπολιτικά παιχνίδια

ΚΟΖΑΝΗ

‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’: Αποσύρετε από την διεκδίκηση του δήμου με αιχμές για μικροπολιτικά παιχνίδια

Αγαπητές συνδημότισσες & αγαπητοί συνδημότες,

Από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της Δημοτικής Κίνησης ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’ δεσμευτήκαμε για δημιουργική παρέμβαση στα δρώμενα του τόπου μας.

Τηρήσαμε τη δέσμευσή μας όπως πάντα, με συνέπεια στο ακέραιο.

Καταδείξαμε με ειλικρίνεια, εντιμότητα και υπευθυνότητα, τα κακώς κείμενα, τις παθογένειες και τις κατεστημένες νοοτροπίες με ανεύθυνες συμπεριφορές, που κρατάνε το Δήμο μας διαχρονικά μακριά από υγιή αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, με συγκεκριμένες προτάσεις, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Παρουσιάσαμε ουσιαστικά τον ‘’οδικό χάρτη’’, για να γίνει πράξη, αυτό που θεωρητικά και αόριστα ακούγεται από όλους ως ‘’αλλαγή του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου’’.

Συνθέσαμε μια ομάδα ικανών ανθρώπων, νέων αλλά και έμπειρων συμπολιτών μας, όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, με βαθιά γνώση των θεμάτων και με σύγχρονη τεχνοκρατική αντίληψη, για να υλοποιήσουν το αναπτυξιακό σχέδιο που προτείναμε.

Στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε, επιχειρήσαμε να συνθέσουμε απόψεις και να συνενώσουμε προσπάθειες και δυνάμεις. Ήρθαμε σε επικοινωνία με συμπολίτες μας, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς καθώς και με άλλες δημοτικές κινήσεις, παρουσιάζοντας τις προτάσεις μας.

Παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις μας έτυχαν θετικής και ευρείας αποδοχής από τους συμπολίτες μας, ωστόσο διάφορα προσωποκεντρικά ή/και μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης στο Δήμο μας, δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή της Δημοτικής Κίνησης ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειες μας, και να διαβεβαιώσουμε ότι ως ενεργοί πολίτες με αγάπη για τον τόπο μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες δημιουργικά με προτάσεις, για την ανάδειξη του Δήμου μας ως τόπου ανάπτυξης, ευημερίας και διασφάλισης υψηλού βιοτικού επιπέδου για τους δημότες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους στο Δήμο Κοζάνης, με την προτροπή να αποφύγουν τα λάθη και τις αστοχίες του παρελθόντος.

Μετά τιμής

 ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH