Connect with us

ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιείται η Κωνσταντίνα Αδάμου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιείται η Κωνσταντίνα Αδάμου

Ανεξαρτητοποιείται από ΜέΡΑ25 η Κωνσταντίνα Αδάμου. Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι έχει ήδη κοινοποιήσει στον Πρόεδρο της Βουλής την ανεξαρτητοποίησή της.

Η Κωνσταντίνα Αδάμου δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία κλήση για παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΜέΡΑ25, όπως έκανε γνωστή η ίδια μέσω δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Αδάμου: «Μέχρι τη στιγμή που σας γνωστοποιώ την παρούσα επιστολή, δε μου έχει γνωστοποιηθεί καμία κλήση για παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος ΜέΡΑ25.

Μάλιστα, έλαβα γνώση για την ύπαρξη αυτής από δημοσιογράφο που με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει. Οι λόγοι παραπομπής μου παραμένουν άγνωστοι, αλλά αυτή είναι μια πάγια τακτική και πρακτική που λαμβάνει χώρα στο ΜέΡΑ25, πολύ καιρό τώρα, για οποιοδήποτε μέλος του ή στέλεχος που «τολμάει» να ζητήσει πάγια και κεκτημένα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα του λόγου.

Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι έχω κοινοποιήσει στον Πρόεδρο της Βουλής την ανεξαρτητοποίηση μου από το ΜέΡΑ25, ώστε να μπορώ να ασκήσω ανεμπόδιστα τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, ούσα συνεπής στην προεκλογική μου δέσμευση προς τους συμπολίτες μου».

Continue Reading
You may also like...

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

APXH