Connect with us

Λαμπρά τα εγκαίνια του Διαγνωστικού Κέντρου «Ιπποκράτης» στην Αιανή

ΚΟΖΑΝΗ

Λαμπρά τα εγκαίνια του Διαγνωστικού Κέντρου «Ιπποκράτης» στην Αιανή

Το νέο του υποκατάστημα στην Αιανή Κοζάνης εγκαινίασε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης». Πρόκειται για ένα νέο μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει και να εξυπηρετήσει μια σειρά αιματολογικών εξετάσεων και υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αιανής.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της γύρω περιοχής, φορείς και Σύλλογοι της Αιανής, μέλη της Διοίκησης και προσωπικό του «Ιπποκράτη». Η τελετή των εγκαινίων συνοδεύτηκε με ρίψη πυροτεχνημάτων και ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα «Χίλιες Φωνές».

Στον «Ιπποκράτη Αιανής» μπορούν να διενεργηθούν σειρά αιματολογικών εξετάσεων, όπως προληπτικός έλεγχος Check Up, μικροβιολογικές εξετάσεις, ορμονολογικές εξετάσεις, αιματολογικές εξετάσεις, ανοσολογικές εξετάσεις και βιοχημικές εξετάσεις.

 

Δηλώσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του «Ιπποκράτη Κοζάνης» Λευτέρης Ιωαννίδης δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί σήμερα εγκαινιάζουμε το νέο μας μικροβιολογικό εργαστήριο στην Αιανή, τον «Ιπποκράτη Αιανής». Ερχόμαστε στην περιοχή αυτή με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό και κάνουμε αυτό το βήμα για να αγκαλιάσουμε την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής και να καλύψουμε τις ανάγκες της. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε να κάνει το ίδιο και η κοινωνία της Αιανής και της περιοχής και να αγκαλιάσει με την σειρά της το νέο μας εγχείρημα.

Εδώ και 20 χρόνια ο «Ιπποκράτης Κοζάνης» προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και θα κάνει το ίδιο και για τους κατοίκους της Αιανής και των χωριών γύρω από αυτή, που έχουν την δυσκολία της μετακίνησης λόγω της απόστασης από την Κοζάνη. Πιστεύουμε πως οι άνθρωποι και των μεγαλύτερων ηλικιών έχουν αυτή την ανάγκη και είμαστε εδώ να την ικανοποιήσουμε.

Το ανθρώπινο δυναμικό του «Ιπποκράτη» είναι υψηλού επιπέδου με άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό και μπορεί να το εγγυηθεί».

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του «Ιπποκράτη» Ελευθερία Τραγουλιά δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο νέο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του «Ιπποκράτη» στην Αιανή που απευθύνεται στην ευρύτερη περιοχή. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε εδώ είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές της Κοζάνης και θέλαμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που είτε δεν μπορούν να μετακινηθούν είτε είναι μόνοι τους να είμαστε εμείς όσο πιο κοντά τους γίνεται. Εδώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εξετάσεις από το απλό τσεκ-απ και γενική αίματος μέχρι όλη την γκάμα των βιοχημικών εξετάσεων».

 

Πληροφορίες

Ο  «Ιπποκράτης Αιανής» βρίσκεται στην είσοδο της Αιανής από Κοζάνη σε ένα ισόγειο κτίριο με πρόσβαση ΑμεΑ και περιλαμβάνει αίθουσα λήψης δειγμάτων, γραφείο ιατρού, παρασκευαστήριο και διάφορους βοηθητικούς χώρους.

Το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τον «Ιπποκράτη Αιανής» στο τηλέφωνο 2461308167 και με email στο ippokratisaiani@gmail.com

 

 

Γραφείο Τύπου

Διαγνωστικό Κέντρο  ‘Ιπποκράτης Κοζάνης Α.Ε.’

Φιλίππου Β΄ 1 Κοζάνη

Τηλ 2461054400

info@ippokratiskoz.gr

www.ippokratiskoz.gr

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH