Connect with us

Κοζάνη: Κλιμάκιο Υπουργών αποτελούμενο από Σκρέκα, Σδούκου, Κωνσταντινίδη στην περιοχή

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κοζάνη: Κλιμάκιο Υπουργών αποτελούμενο από Σκρέκα, Σδούκου, Κωνσταντινίδη στην περιοχή

Την ΠΕ Κοζάνης θα επισκεφτούν την Δευτέρα 28 Αυγούστου, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας η Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Το κλιμάκιο των Υπουργών που θα συνοδεύει και ο βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος θα συναντηθεί στις 10:30 το πρωΐ με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας [ΖΕΠ]).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου των Υπουργών, στις 11 το πρωΐ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με επενδυτικούς φορείς, στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα με εκπροσώπους του κλάδου της γούνας, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου με τον Σύνδεσμο Ενεργειακών Κοινοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη 1 μετά το μεσημέρι θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας με την Καθηγήτρια Λούτα Μαλαματή για τη δημιουργία Data Center (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας). Θα ακολουθήσει για την συνέχεια επίσκεψη στην πρότυπη μονάδα θερμοκηπίων «Ορεινές Φυτείες Γκόση».

Στις 3 μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ακολουθήσει επίσκεψη στο ΕΚΕΤΑ στην Πτολεμαΐδα και στις 5 το απόγευμα η επίσκεψη των Υπουργών στην ΠΕ Κοζάνης ολοκληρώνεται με συνάντησεις που θα έχουν με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κομματικούς φορείς στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων».

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

πηγή:ertnews.gr

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH