Connect with us

Κοζάνη: Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών και απο ιδιοκτήτες φορτηγών

Uncategorized

Κοζάνη: Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών και απο ιδιοκτήτες φορτηγών

Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στα Κοίλα Κοζάνης και από ιδιοκτήτες φορτηγών ΙΜΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΙΜΕ ΒΕΡΜΙΟΥ που στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών που σε κοινό μέτωπο διεκδικούν την στήριξη της πολιτείας.

Οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα κινηθούν με μηχανοκίνητη πορεία από τα Κοίλα προς την Πτολεμαΐδα, όπου θα παραδώσουν ψήφισμα στον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και θα συναντηθούν και με άλλους αγρότες της περιοχής.

Κρίσιμη αναμένεται η αυριανή μέρα για τις αποφάσεις που θα λάβουν για τις επόμενες κινήσεις τους, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, που αφορούν απολιγνιτοποίηση, ΑΠΕ, και χωροταξικό και την επαναπόδοση των εδαφών της ΔΕΗ.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν την στάση τους καθώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο του πρωτογενή τομέα τους έχουν φέρει σε αδιέξοδο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον για το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο

Εν τω μεταξύ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αυριανό έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθούν τα προβλήματα των αγροτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν στο ψήφισμα που επέδωσαν στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, μετά την προχθεσινή πορεία των αγροτών.

Κοζάνη: Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών και απο ιδιοκτήτες φορτηγώνertnews.gr

More in Uncategorized

APXH