Connect with us

«Καλλιόπη Βέττα: Πότε θα αντιμετωπιστούν τα συνεχή προβλήματα ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών στην κοινότητα Σισανίου;»

ΚΟΖΑΝΗ

«Καλλιόπη Βέττα: Πότε θα αντιμετωπιστούν τα συνεχή προβλήματα ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών στην κοινότητα Σισανίου;»

Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση-αναφορά προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πολύ συχνά το χωριό Σισάνι (και γειτονικά χωριά) μετά από κάθε κακοκαιρία.

Η ερώτηση βασίζεται σε επιστολή του Προέδρου της κοινότητας Σισανίου, όπου αναφέρονται τα προβλήματα που βιώνουν συνεχώς οι κάτοικοι όπως οι συχνές διακοπές ρεύματος, τηλεπικοινωνιών και νερού ακόμα και μετά από μικρής έντασης κακοκαιρίες. Αυτές οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς για τους κατοίκους, ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες, με όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την υγεία και τη ζωή τους.

Επομένως οι αρμόδιοι Υπουργοί καλούνται να απαντήσουν σχετικά με την άμεση αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων και των απαράδεκτων συνθηκών απομόνωσης που βιώνουν όλο και συχνότερα οι κάτοικοι της περιοχής.

Επισυνάπτεται η ερώτηση.

Με εκτίμηση, 
Γραφείο Βουλευτή
Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης
Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
Α’ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας
Περιβάλλοντος της Βουλής

2024-01-10 Βέττα Για κοινότητα Σισανίου

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH