Connect with us

Ιατρείο Εργαζομένωνcίδρυσε ο Δήμος Κοζάνης – Δωρεάν υπηρεσίες υγείας για τους υπαλλήλους

ΚΟΖΑΝΗ

Ιατρείο Εργαζομένωνcίδρυσε ο Δήμος Κοζάνης – Δωρεάν υπηρεσίες υγείας για τους υπαλλήλους

Ένα χρόνιο αίτημα των εργαζομένων ικανοποιεί η δημοτική αρχή, στεγάζοντας στο δικό του χώρο το ιατρείο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

Το Ιατρείο Εργαζομένων στεγάζεται πλέον στο κτήριο της Τεχνικής Υπηρεσίας (Πλατείας 28ηςΟκτωβρίου 7), στον 2οόροφο, και θα λειτουργεί καθημερινά 8.30-13.30. Το ιατρείο  έχει στελεχωθεί με 3 νοσηλεύτριες, ενώ ο ιατρός εργασίας είναι διαθέσιμος τηλεφωνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας επεσήμανε πως «Αποστολή της αυτοδιοίκησης, αποστολή του Δήμου Κοζάνης είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες. Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι το προσωπικό που παρέχει αυτές τις υπηρεσίες να είναι υγιές. Αυτό λοιπόν προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε με την παρουσία του γιατρού εργασίας και την ίδρυση του ιατρείου για τους εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης».

Ο ιατρός εργασίας Ευθύμιος Θανασιάς τόνισε πως «το ιατρείο έχει σαν αποστολή να διασφαλίζει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, για να είναι συμβατά τα εργασιακά τους  καθήκοντα και η υγεία τους».

«Η δημοτική αρχή  δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία προς τους εργαζομένους,  διασφάλισε ότι ο κάθε ένας έχει πρόσβαση στο ιατρείο για την κάλυψη κάθε υγειονομικής ανάγκης», υπογράμμισε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης για θέματα υγείας, Αναστάσιος Σιδηράς.

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου Νίκος Νικολάου, ανέφερε πως «Η αναγκαιότητα ίδρυσης Ιατρείου Εργαζομένων ήταν μεγάλη, καθώς ο Δήμος Κοζάνης απασχολεί εξακόσιους και πλέον εργαζομένους. Η ίδρυσή του δείχνει σεβασμό, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στο θεσμό του γιατρού εργασίας».

 

Δείτε το βίντεο https://youtu.be/icSd5SfBOFg

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH