Connect with us

Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι και τρόφιμοι γηροκομείου στη Φλώρινα

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι και τρόφιμοι γηροκομείου στη Φλώρινα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Φλώρινα, καθώς εντοπίστηκαν πολυάριθμα κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο, με αρκετούς τρόφιμους, αλλά και εργαζόμενους να έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν από ένα θετικό κρούσμα σε προληπτικό έλεγχο σε εργαζόμενο του γηροκομείου, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του, τόσο με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, όσο και με τους τρόφιμους του Γηροκομείου.

Τα περισσότερα δείγματα βγήκαν θετικά, ενώ οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ είναι εν αναμονή των υπολοίπων δειγμάτων που ελήφθησαν σήμερα Παρασκευή από τρόφιμους.

Αρκετοί από αυτούς ήδη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα, ενώ αρκετοί είναι και οι διασωληνωμένοι, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του Γηροκομείου Φλώρινας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ραγδαία μετάδοση του κορωνοϊού σε τροφίμους και εργαζόμενους, καθώς και η ραγδαία επιδείνωση αρκετών από αυτούς, έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία στους υπεύθυνους του ΕΟΔΥ και στους φορείς της περιοχής.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH