Κοζάνη

Ηλιοφάνεια και ζέστη σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Καλοκαιρινό το σκηνικό και την επόμενη εβδομάδα

Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο στη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ η ηλιοφάνεια θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για βόλτες και υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Σάββατο οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν έως τους 29–30 βαθμούς Κελσίου, με τον καιρό να παραμένει σχεδόν αίθριος. Τις βραδινές ώρες η θερμοκρασία θα υποχωρεί αισθητά, πέφτοντας στους 16 βαθμούς, κάτι που χαρίζει δροσιά και άνετο ύπνο. Την Κυριακή η εικόνα θα είναι παρόμοια, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γύρω στους 30 βαθμούς και την ηλιοφάνεια να διατηρείται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με σταθερές καιρικές συνθήκες. Τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 29–30 βαθμούς, με κατά διαστήματα ελαφριά συννεφιά χωρίς όμως φαινόμενα. Από την Τετάρτη η ηλιοφάνεια επιστρέφει πιο έντονη, με τον καιρό να παραμένει ζεστός, ενώ την Πέμπτη ο υδράργυρος θα αγγίξει εκ νέου τους 32 βαθμούς, θυμίζοντας ότι το καλοκαίρι δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Σε γενικές γραμμές, η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα θα απολαύσουν μια περίοδο ήπιου καιρού, με ζεστές ημέρες και δροσερές νύχτες, χωρίς να αναμένονται βροχές ή έντονα φαινόμενα. Έτσι, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν να εκμεταλλευτούν τις καλές συνθήκες για εξορμήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες, με τη βεβαιότητα ότι ο καιρός θα είναι ευνοϊκός.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με