Connect with us

Ευχαριστήριο του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ αλιείας από το σύλλογο Πτολεμαΐδας στο Μέτσοβο

ΚΟΖΑΝΗ

Ευχαριστήριο του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ αλιείας από το σύλλογο Πτολεμαΐδας στο Μέτσοβο

«Αφού ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, για τη συνεργασία και την ανταπόκριση στο ενδιαφέρον μου, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που σχετίζονται με την υγειονομική κρίση και να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του φεστιβάλ αλιείας, την περίοδο από 3 έως 5 Ιουλίου 2020, στην Τεχνητή Λίμνη Πηγών Αώου του Δήμου Μετσόβου, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας P. F. C. ΑΣΕΑ και να δεσμευθώ ότι θα παραμείνω σταθερός αρωγός τους.

Πιστεύω πραγματικά ότι η περιοχή μας, η οποία διαθέτει τα περισσότερα επιφανειακά νερά στη χώρα, έχει σημαντικό πλεονέκτημα στην υλοποίηση σχετικών δραστηριοτήτων, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, αφού η ερασιτεχνική και αγωνιστική αλιεία έχουν πολλούς και πιστούς φίλους.

Είμαι βέβαιος ότι με την τήρηση των κανόνων που απαιτούν οι περιστάσεις, θα αποδείξουμε ότι σταδιακά μπορούμε να επανέλθουμε σε συνθήκες ομαλής λειτουργίας.»

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH