Connect with us

Ευχαριστήρια επιστολή Μαλούτα για της επιλογές κας Βεντούλη

ΚΟΖΑΝΗ

Ευχαριστήρια επιστολή Μαλούτα για της επιλογές κας Βεντούλη

Ευχαριστώ καταρχάς την κ. Βεντούλη για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και την 20μηνη συνεργασία μας κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, καθώς και για τη συνεισφορά της στο έργο του Δήμου.

Το πολιτικό πρόταγμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν να υπηρετήσουμε τον τόπο και τους πολίτες αναστρέφοντας την πορεία της πληθυσμιακής και οικονομικής συρρίκνωσης, που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Το πρόταγμα αυτό παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο, καθώς η απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας εξαγγέλθηκε από τον Πρωθυπουργό της χώρας ενόσω διανύαμε μόλις τον πρώτο μήνα της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της στρατηγικής του Δήμου για την μεταλιγνιτική περίοδο και του εκτεταμένου διαλόγου, που πραγματοποιήθηκε τόσο με κοινωνικούς φορείς, όσο και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμορφώθηκε μια ευρεία σύνθεση και σύγκλιση απόψεων, η οποία συγκέντρωσε τη συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί το πεδίο σύγκλισης με βάση το οποίο πορεύεται ο Δήμος. Είναι μια πρόταση με καθαρή στόχευση, που καλύπτει όλο το εύρος των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που διασφαλίσουν την προοπτική του Δήμου μας.

Αυτή τη θέση μας υπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σήμερα, προσπαθώντας να μεγιστοποιήσουμε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, όπου αυτό είναι εφικτό.

Ταυτόχρονα είμαστε συνεπείς και με την προεκλογική μας θέση αναφορικά με την απλή αναλογική, ως το εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, υιοθετώντας την ουσία της, που είναι η συνεργασία και η διαχείριση των κοινών ζητημάτων μέσα από συγκλίσεις και συνθέσεις.

Επιπλέον, λειτουργώντας από τη θέση του Δημάρχου, έχω επίγνωση της ευθύνης, που μου ανατέθηκε από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Σε κάθε περίπτωση οι επιλογές της κ. Βεντούλη είναι σεβαστές.

Η από εδώ και πέρα λειτουργία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δίνει πάντα δυνατότητες και ευκαιρίες για κοινές επιλογές.

Την ευχαριστώ ξανά για τη συνεργασία μας.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ.Βεντούλη ανεξαρτοιήθηκε  από το συνδυασμό του Λ. Μαλλωτά

Λάζαρος Μαλούτας,

Δήμαρχος Κοζάνης

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH