Connect with us

Επιστολή του Γιώργου Αμανατίδη προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ): “Η αποκατάσταση του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ως πράξη εξυγίανσης του ποδοσφαίρου μας”

ΚΟΖΑΝΗ

Επιστολή του Γιώργου Αμανατίδη προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ): “Η αποκατάσταση του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ως πράξη εξυγίανσης του ποδοσφαίρου μας”

κ. Πρόεδρε,

μετά την πρόσφατη απόφαση του CAS, που δικαιώνει το Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ για την ουσία της υπόθεσης είναι μονόδρομος η αποκατάσταση της βαθμολογικής θέσης, με επιστροφή των βαθμών στην ομάδα της Λευκίμης για τη νίκη επί του Μακεδονικού ή η λήψη απόφασης που επιφέρει ισοδύναμο αποτέλεσμα.

Με το πρώτο το Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ θα καταταγεί στην 1η θέση την οποία άλλωστε κατέλαβε στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο θα εδράζεται στην αποδοχή ότι η 1η θέση ανήκει στο Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ και αυτό θα πρέπει να αποτυπωθεί καταλαμβάνοντας μια θέση στην αντίστοιχη κατηγορία της SL2.

Παίρνοντας υπόψη ότι:

  • η κατάταξη στην 1η θέση είναι μονόδρομος καθώς αποτυπώνει τη δικαιοσύνη και την κανονικότητα,
  • η επανάληψη των αγώνων μπαράζ, λόγω του παραπάνω γεγονότος, φαντάζει πλέον ως μία διαδικασία που θα αποτυπώσει τα πραγματικά γεγονότα με ετεροχρονισμένο τρόπο,
  • Ο στόχος του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ δεν ήταν η κατάληψη απλώς της 1ης θέσης, την οποία διεκδίκησε και κέρδισε στα γήπεδα, αλλά η άνοδος στη SL2,
  • βρισκόμαστε ήδη στον προθάλαμο της νέας αγωνιστικής περιόδου,

φαντάζει ως λύση ισοδύναμου αποτελέσματος η ένταξη της ομάδας Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ στην κατηγορία SL2 στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της δομής και του αριθμού των ομάδων που θα αγωνίζονται σε αυτήν.

Η πρότασή μου βρίσκει έρεισμα στην απόφαση του CAS, δεν στρέφεται κατά του Μακεδονικού αλλά προτάσσει τα συμφέροντα του πραγματικού πρωταθλητή που είναι το Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ.

Διαχέει δε το μήνυμα ότι πιο σημαντικό από το να λαμβάνονται άδικες αποφάσεις είναι να μην αποκαθίστανται όταν διαπιστώνονται.

Με την εκτίμηση ότι η παραπάνω πρόταση αποτυπώνει το κοινό αίσθημα και κυρίως την ανάγκη να αλλάξετε ότι δημιουργεί εμπόδιο και να ενισχύσετε τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο,

παρακαλώ να την αξιολογήσετε καθόσον θα πρέπει να μας ενώνουν και να μας απασχολούν οι νέοι στόχοι και όχι τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες του παρελθόντος.

Μία νέα αρχή που θα εκτιμηθεί από όλους μας, με το βλέμμα στο μέλλον.

Με εκτίμηση.

 

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH