Connect with us

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου σε Καστοριά, Κοζάνη και Ιωάννινα

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου σε Καστοριά, Κοζάνη και Ιωάννινα

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως τη Τετάρτη 3 Απριλίου θα επισκεφθεί την Καστοριά, την Κοζάνη και τα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα βρίσκεται στην Καστοριά οπού θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλίνικο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλο και τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη. Επιπλέον, θα επισκεφθεί την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό / Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Ν. Καστοριάς, το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας και το Μουσικό Σχολείο της περιοχής. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Καστοριά θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό σύλλογο, το Επιμελητήριο, το ΤΕΕ Ν. Καστοριάς, την Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Εστίασης καθώς και με τον Εμπορικό Σύλλογο. Τέλος, την ίδια ημέρα στις 19.00 θα συναντηθεί με πολίτες στο καφέ Plaza στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς.

Την Τρίτη 2 Απριλίου ο ευρωβουλευτής θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης όπου θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδη Γεώργιο  καθώς και με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωάννη Κοκκαλιάρη. Με αφορμή δε την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό η οποία καθιερώθηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, θα παρευρεθεί σε σχετική εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης. Επιπλέον θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης και θα επισκεφθεί και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη ενώ στις 18.00θα συναντηθεί με πολίτες της περιοχής στο cafe “Ode – The place” Δρίζη 0, Κοζάνη.

Τέλος, την Τετάρτη 3 Απριλίου θα βρίσκεται στα Ιωάννινα όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο ενώ θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία του Ελληνικού Στρατού καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επίσης θα συναντηθεί με τον Ιατρικό Σύλλογο και τους μαθητές και τους καθηγητές του 4ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων. Η συνάντησή του με τους πολίτες της περιοχής θα γίνει στις 18.30 στο Habit espresso wine bar, Ναπολέοντος Ζέρβα 10, Ιωάννινα.

Πληροφορίες : office@kympouropoulos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH