Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με την Ελλάδα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του.

Στα τελευταία λεπτά, το σκορ ήταν ισόπαλο, με τη γαλανόλευκη να βγάζει τεράστιες άμυνες, αλλά να μην μπορεί να πετύχει το γκολ της νίκης. Τελικά, το κατάφερε 57 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Σκουμπάκη να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ, να γράφει το 10-9 και να στέλνει την Ελλάδα στα προημιτελικά.

Στην τελευταία επίθεση των αντιπάλων μας, το Μαυροβούνιο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, δίνοντας το έναυσμα για τρομερούς πανηγυρισμούς στη γαλανόλευκη αποστολή.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 1-3, 3-2.

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος, Τζωρτζάτος

Μαυροβούνιο: Άντριτς, Μάτσιτς, Πέρκοβιτς, Αβέρκα 1, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Βούγιοβιτς, Ντ. Ράντοβιτς 3, Ουκρόπινα 2, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Β. Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Δευτέρα 25/07

09.00 Ελλάδα – Μαυροβούνιο 10-9
10.30 Ιταλία – Σερβία
12.00 Ουγγαρία – ΗΠΑ
13.30 Ισπανία – Γαλλία

Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 4

Πηγή:newsit.gr