Δυτ. Μακεδονία

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΣΠΑΝΟΥΔΗ, πραγματοποίησε σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2025, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΒΛΑΧΟΣ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, αφού οι Ταξίαρχοι αντάλλαξαν ευχές, συζήτησαν μείζονος σημασίας ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες τους.

Εκ μέρος αμφότερων των πλευρών, τονίστηκε η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης των δοκίμων αστυφυλάκων και της μετεκπαίδευσης γενικότερα όλου του αστυνομικού προσωπικού, με απώτερο σκοπό την απόκτηση  ευρύτερων γνώσεων και επαγγελματικής επάρκειας, για την εκπλήρωση της αποστολής τους, πάντοτε με γνώμονα τη νομιμότητα και τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονία

5 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ανακοινώνονται 5 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 4 σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το 1
Δυτ. Μακεδονία

Κ. Χατζηδάκης: Έκτακτες επιχορηγήσεις έως €1,5 δισ. στις λιγνιτικές περιοχές

Την εκταμίευση έως και 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης προβλέπει το Ταμείο