Connect with us

Δ.Ρ.Α.Σ.Ε. ΔΕΗ Σπάρτακος: “Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα αφού μας έφαγε ο Δράκος”

ΚΟΖΑΝΗ

Δ.Ρ.Α.Σ.Ε. ΔΕΗ Σπάρτακος: “Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα αφού μας έφαγε ο Δράκος”

Τελικά δεν ήταν που το παραμύθι είχε δράκο, ήταν που ο ίδιος ο δράκος ήταν ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Αφού κατέρρευσε και το πλάνο «White Dragon», αφήνοντας εκτεθειμένη την Περιφερειακή Αρχή που παραδίδει για μια ακόμα φορά την Δυτική Μακεδονία στα συμφέροντα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία «πρόκληση» κενή. Με μία πρόκληση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα και να εγγυηθεί το παραμικρό.

Αφού μας ενέπλεξαν στο πλάνο της βίαιης απολιγνιτοποίησης, αφού έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν να βάλουν τα ιδιωτικά συμφέροντα να χρυσαφίζουν, την ώρα που ο Ελληνικός λαός, όχι απλά δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, αλλά στερείται βασικών ειδών καθημερινής ανάγκης, βρεθήκαμε τελικά, αντί να απολαμβάνουμε την ανάπτυξη και τις επενδύσεις με τις χιλιάδες θέσεις εργασίας, να ισορροπούμε σε τεντωμένο σχοινί χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Με το περιβόητο έργο «White Dragon» των 8 δισ. ευρώ να έχει βρεθεί εκτός των Ευρωπαϊκών Έργων, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να «προδίδει» τους πολίτες του, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να βρίσκεται εκτεθειμένος απέναντι στους Έλληνες, όταν λίγο καιρό νωρίτερα υποστήριζε ενθέρμως το συγκεκριμένο project, τίποτα πλέον δεν μπορούμε να περιμένουμε, σε τίποτα δεν μπορούμε να ελπίζουμε.

Απαιτούμε απαντήσεις, απαιτούμε δραστικά μέτρα, απαιτούμε από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH