Connect with us

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Κοζάνης στις 4, 5 και 6 Μαρτίου 2024

ΚΟΖΑΝΗ

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Κοζάνης στις 4, 5 και 6 Μαρτίου 2024

Μία ακόμη δράση με δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών από εθελοντές κτηνιάτρους υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που ήδη εκπονεί. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool».

Οι δωρεάν στειρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν σημάνσεις, εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις, θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 έως και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου (Λευκόβρυση).

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος καλεί όσους πολίτες μεριμνούν για τη σίτιση αδέσποτου ζώου συντροφιάς και επιθυμούν να στειρωθεί ο αδέσποτος σκύλος ή η γάτα που φροντίζουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461350457, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη διενέργεια της στείρωσης, της σήμανσης, του εμβολιασμού και της αποπαρασίτωσης του αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

Σημειώνεται ότι για τη στείρωση απαιτείται η μεταφορά του αδέσποτου ζώου από τον πολίτη στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, την ημέρα και την ώρα που θα προγραμματιστεί το ραντεβού.

Από τη δράση θα αποκλειστούν όσα ζώα διαχειρίζονται ως δεσποζόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας του αδέσποτου ζώου εφόσον ο πολίτης το επιθυμεί.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH