Connect with us

Δυο σημαντικές συνεδριάσεις της ΚΕΔΕ στην Πτολεμαΐδα για την ενεργειακή μετάβαση

ΚΟΖΑΝΗ

Δυο σημαντικές συνεδριάσεις της ΚΕΔΕ στην Πτολεμαΐδα για την ενεργειακή μετάβαση

Στην Πτολεμαΐδα θα συνεδριάσει σήμερα , το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , με βασικό θέμα την ενεργειακή μετάβαση της χώρας καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, ώστε να αποτελέσει κίνητρο και πρόκληση για την ελληνική οικονομία.
Για το θέμα της ενεργειακής μετάβασης εισηγητές είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων, Γ. Παπαναστασίου και ο δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς.
Στη συνεδρίαση θα παραστεί ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχαήλ Παπαδόπουλος, και θα εισηγηθεί το θέμα: «ΣΒΑΚ – Μετακινήσεις μέσα στους δήμους».
Την Πέμπτη, 31 του μηνός , στις 6μμ, στον ίδιο χώρο, θα προηγηθεί ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνει η Επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΚΕΔΕ με θέμα την ενεργειακή μετάβαση της χώρας και τα προβλήματα των δήμων από την ενεργειακή κρίση. Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ ( https :// kede.gr ).

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH