Connect with us

Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, πολλοί συνάνθρωποι μας τραυματίζονται ή χάνουν τη ζωή τους στους δρόμους ένεκα τροχαίων ατυχημάτων. Γι’ αυτό το λόγο, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιεί δράσεις σε τοπικό επίπεδο με σκοπό να εμφυσήσει μηνύματα ευαισθητοποίησης και  ενημέρωσης στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την αποφυγή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (02-05-2024) θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων στις κάτωθι περιοχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας:

  1. Ο Διοικητής και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (02-05-2024) και ώρα 12:00 θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια που περιέχουν συμβουλές οδικής ασφάλειας,  κυκλοφοριακής αγωγής και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (κεντρικά φανάρια) επί της οδού Παύλου Μελά.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί θα προσφέρουν σε διερχόμενους πεζούς και οδηγούς οχημάτων κόκκινα αυγά, ευχόμενοι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, στέλνοντας το μήνυμα «Φέτος το Πάσχα τσουγκρίζουμε στο σπίτι και όχι στο δρόμο». Στο πλαίσιο συμβολισμού το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης έχει τοποθετήσει στις εισόδους και εξόδους της πόλης της Κοζάνης ενημερωτικές πινακίδες με μηνύματα τροχονομικού ενδιαφέροντος για την οδική ασφάλεια των πολιτών με σκοπό την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

  1. Ο Διοικητής και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (02-05-2024) και ώρα 11:30, θα διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης της Πτολεμαΐδας, επί της οδού 25ης Μαρτίου.
  2. Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς και το προσωπικό του, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (02-05-2024) και ώρα 10:30, θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής στο χώρο της λαϊκής αγοράς, επί της   λεωφόρου Κύκνων.

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH