Στο έργο συμμετέχουν επίσης οι παρακάτω οργανισμοί:
1. Center for Medical and Social Professions, επαγγελματική σχολή στην πόλη Bialystok, Συντονιστής του προγράμματος
2. Practical Skills Center Foundation – Κέντρο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στη Λιθουανία
3. Profesinio mokymo centras Zirmunai – Κέντρο Πρακτικών Δεξιοτήτων για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Πολωνία

Το έργο «Beauty and Massage», διάρκειας δυο ετών (από 01.12.2022 έως 01.12.2024), έχει βασικό στόχο την καθιέρωση διεθνούς συνεργασίας μεταξύ ιδρυμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εργοδοτών. Ως αποτέλεσμα, το έργο στοχεύει να αυξήσει την ελκυστικότητα των ειδικοτήτων του προγράμματος, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, τη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών και την γνωριμία τους με ευκαιρίες που προσφέρει η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Erasmus+.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αρχικά οι εταίροι της συνάντησης παρουσίασαν τους οργανισμούς τους και συζήτησαν λεπτομέρειες για την υλοποίηση του προγράμματος. Ακολούθησαν επισκέψεις μελέτης με εργαστήρια και επιδείξεις στα παρακάτω:
• μασάζ προσώπου με τη μέθοδο πίεσης (facial massage using pressure method)
• βαθύ μασάζ ιστών (deep tissue massage)
• θεραπευτική περίδεση (medical taping)

Τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης ο συντονιστής του προγράμματος ξενάγησε τους εταίρους στους χώρους της σχολής και ακολούθησαν εργαστήρια και επιδείξεις στα παρακάτω:
• μακιγιάζ μπαρόκ/φαντασίας
• καλλυντικό μασάζ
• παρασκευή φαρμακευτικού παρασκευάσματος για επάλειψη (αλοιφής)

Τέλος, επικαιροποιήθηκε το χρονοδιάγραμμα των εταιρικών συναντήσεων και επισκέψεων μελέτης με επόμενη συνάντηση τον Μάρτιο του 2024 στην Κοζάνη.