Connect with us

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

ΚΟΖΑΝΗ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 07-04-2024 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 12:30 στις εξής περιοχές και οδούς της πόλης της Κοζάνης:

 Περιοχή Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, τμήμα της περιοχής Κασλά από Τηλεθέρμανση έως μεταφορική Νιάκα και στις οδούς Δημοκρατίας από το ύψος της Ι. Δραγούμη έως τη Νομαρχία, Αρμενοπούλου, Δημ. Καραγκούνη, Παπασιώπη, Γράμμου, Αετοράχης, Δελμούζου, Δοδούρα, Αγίας Άννης, Νάξιου Δία, Αρματωλών.

Επίσης, την Κυριακή 07-04-2024 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:30  στις εξής περιοχές και οικισμούς των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού:

περιοχή Γέφυρας λίμνης Πολυφύτου, Αγία Κυριακή, Ίμερα, Αύρα, Πολύφυτο, Τμήμα Βελβεντού (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ΑΓ.Σ Δήμητρα, Ξυλουργείου Τέτου, περιοχή Οινοποιείων κου. Καμκούτη, Ζανδέ και Βογιατζή, ΤΟΕΒ Βελβεντού).

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤOΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH