Κοζάνη

Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικών υποδομών

Η σύμβαση με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ», προϋπολογισμού μελέτης 59.000,01€, υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2025 από τον Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας «ΔΙΑΝΕΛΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ».

Το έργο, χρηματοδοτούμενο από πόρους της ΣΑΤΑ, αφορά τις απαραίτητες εργασίες, μετά της προμήθειας υλικών, για την αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικών υποδομών του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, αφορά στην αποξήλωση του παλιού και στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, τοποθέτηση νέων εστιών ποδοσφαίρου και συντήρηση περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 επί της οδού Αλεξίου (περιοχή Παναγίας Φανερωμένης) στην πόλη της Κοζάνης, επαναπλήρωση και αποκατάσταση φθορών στους τάπητες γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5 Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης.

Τα γήπεδα αυτά βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και αποτελούν δημοφιλή μέρη άθλησης ενηλίκων και παιδιών.

Οι εργασίες αυτές είναι απολύτως απαραίτητες τόσο για την ορθή λειτουργία, όσο και για την αύξηση του χρόνου ζωής των χλοοταπήτων/δαπέδων και άπτονται θεμάτων ασφαλείας, σωστής λειτουργίας και διάρκειας χρήσης των εγκαταστάσεων αυτών.

Επισημαίνεται ότι η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου ορίζεται σεδέκα (10) μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Κοζάνη

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από
Ειδήσεις Κοζάνη

Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι και ένας 18χρονος στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (29-05-2020) το βράδυ σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με