Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, η αρμόδια αντιδήμαρχος Νούλα Τουμπουλίδου, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης Μιχαήλ Πεχλιβανίδης, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα αίτημα ετών που ευοδώνεται και έρχεται να διευκολύνει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία που φοιτούν στη σχολική μονάδα, καθώς και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Πιο αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τριών ανεξαρτήτων στεγών στα επιμέρους τμήματα του δώματος του Ειδικού Σχολείου. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται εργασίες καθαίρεσης των πλακοστρώσεων και των μεταλλικών κατασκευών, κατασκευής στέγης με ξύλινο σκελετό και κατασκευής μεταλλικών υδρορροών, θερμομόνωση της οροφής του κτηρίου, καθώς και κατασκευή αγωγού εισαγωγής νωπού αέρα στην οροφή της πέργκολας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 165.000 ευρώ, με τη δαπάνη της σύμβασης να ανέρχεται σε 127.291,69 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%).

Σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από τη ΣΑΕΠ 541 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.