Connect with us

Δήμος Κοζάνης: «Η ασφάλεια των αθλητών μας είναι αδιαπραγμάτευτη»

ΚΟΖΑΝΗ

Δήμος Κοζάνης: «Η ασφάλεια των αθλητών μας είναι αδιαπραγμάτευτη»

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κολυμβητικής Ένωσης, η οποία αγνοεί τους βασικούς κανόνες λειτουργίας του Λιάπειου Κολυμβητηρίου.

Η έκτακτη απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο της αθλητικής μας δομής έγινε κατόπιν εισήγησης του υπεύθυνου συντήρησης του Κολυμβητηρίου καθώς το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024, διαπίστωσε τεχνικό ζήτημα.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες που κατέβαλλε μέχρι το μεσημέρι, να το επιλύσει με την πισίνα ανοιχτή, γνωρίζοντας το ασφυκτικό πρόγραμμα των αθλητών μας ενόψει του Χειμερινού Πρωταθλήματος, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, γνωστοποιώντας το στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού μόλις ενημερώθηκε από τον συντηρητή ότι πρέπει να κλείσει η κολυμβητική δεξαμενή για λόγους ασφαλείας, έδωσε αμέσως εντολή σε υπηρεσιακά στελέχη να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ένωσης, όπως και έπραξαν.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Ένωσης, αν και ενημερώθηκε, δεν τήρησε τις οδηγίες ως όφειλε, χρησιμοποιώντας κανονικά το Κολυμβητήριο και με τα παιδιά μέσα στο νερό, προκαλώντας την εύλογη αντίδραση του Αντιδημάρχου καθώς για τον Δήμο Κοζάνης η ασφάλεια των αθλητών μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH