Connect with us

Δήμος Εορδαίας: Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2027 (γεν. 2006), για κατάθεση Δελτίου Απογραφής

ΚΟΖΑΝΗ

Δήμος Εορδαίας: Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2027 (γεν. 2006), για κατάθεση Δελτίου Απογραφής

Σχετ: το υπ΄αρίθμ 57944/11-12-2023 έγγραφο της Αποκ/νης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτ. Μακεδονίας, τμήμα Τοπ. Αυτ/σης & Νομικών Προσώπων Κοζάνης.

Όλοι οι άρρενες γεννηθέντες το έτος 2006 είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) στη Στρατολογική Υπηρεσία Κοζάνης ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή στην αρμόδια Προξενική Αρχή κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2024 (από 02 Ιανουαρίου 2024 έως και 31 Μαρτίου 2024).

Οι στρατεύσιμοι μπορούν να προσέλθουν στην πλησιέστερη στον τόπο κατοικίας τους Στρατολογική Υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στην αρμόδια Προξενική Αρχή ανεξάρτητα με την δημοτική ενότητα εγγραφής τους στα μητρώα αρρένων.

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr), με χρήση κωδικών taxisnet, επιλέγοντας από την κατηγορία <<Στράτευση>>, τη διαδρομή <<Απογραφή>> <<Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμων>>, είτε στην Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε ΚΕΠ, είτε στην Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Κατά την προσέλευση τους, θα πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών

• Φωτοτυπία των δύο όψεων της ταυτότητας ή Ελληνικό διαβατήριο

• Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

• Βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr
η αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων (ΑΔΤ- ΑΦΜ-ΑΜΚΑ) είναι υποχρεωτική

• Πρόσθετα, είναι υποχρεωμένοι να γνωστοποιούν τη διεύθυνση του ηλεκτρικού τους ταχυδρομείου (e-mail), για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση, επί των στρατολογικών τους θεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις να απευθύνεστε στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή στο Στρατολογικό Γραφείο Κοζάνης στο τηλ. 2461 3 50705, 50710 ή στην Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Ο Αναπλ. Προϊστάμενος Δημοτολογίου & Ληξιαρχείου

Σιταρίδης Ιωάννης

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH