Connect with us

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Ανέβηκε σε φοίνικα 30 μέτρων για να τον κόψει – Η συνέχεια τρομάζει

Uncategorized

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Ανέβηκε σε φοίνικα 30 μέτρων για να τον κόψει – Η συνέχεια τρομάζει

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο ενός άνδρα που ανέβηκε σε έναν φοίνικα ύψους 30 μέτρων για να τον κόψει, με τις εικόνες να προκαλούν… ανατριχίλα!

Ένα από τα πιο δύσκολα δένδρα για να συντηρήσει και να περιποιηθεί κανείς, είναι ο φοίνικας. Τόσο γιατί απαιτεί ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες για να αναπτυχθεί και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα, όσο και γιατί το μέγεθός του είναι τεράστιο κι έτσι γίνεται δύσκολη η φροντίδα.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ένας άνδρας επιφορτίστηκε με το έργο του… κοψίματος ενός φοίνικα που είχε ύψος πάνω από 30 μέτρα, κι οι εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια… κόβουν την ανάσα. Το εγχείρημα αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από επικίνδυνο και σίγουρα η στιγμή που το δένδρο κόβεται προκαλεί ανατριχίλα, κυρίως για αυτό που ακολούθησε όπως θα δείτε στο photostory που ακολουθεί.

Ο άνδρας, πάντως, που μαζί με το αλυσοπρίονο ανέβηκε στην κορυφή του φοίνικα για να τον κόψει, αποδείχθηκε ιδιαίτερα έμπειρος κι επιδέξιος. Παρά το γεγονός ότι το δένδρο είχε μεγάλη πλαστικότητα και εκτινάχθηκε προς τα πίσω, αυτός παρέμεινε γαντζωμένος πάνω του και δεν έπαθε το παραμικρό. Εύκολα θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί, βέβαια, σε τραγωδία το εν λόγω εγχείρημα… newsbomb.gr

More in Uncategorized

APXH