Connect with us

Απεργιακή – αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στον πεζόδρομο Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ

Απεργιακή – αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στον πεζόδρομο Κοζάνης

Οι Συνταξιούχοι όλου του ν. Κοζάνης είμαστε για μια ακόμη φορά στον δρόμο του αγώνα. Συνεχίζουμε και δίνουμε ξανά το αγωνιστικό μας «παρών» και θα συνεχίσουμε να το δίνουμε κάθε μέρα στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.

Αυτή τη φορά μαζί με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, σε μια απεργιακή- αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο Κοζάνης., την Τετάρτη 9/4/2025 ώρα 10,30 π.μ. λίγο πριν το Πάσχα διεκδικώντας και απαιτώντας από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

  • Την άμεση καταβολή της 13ης και 14ης πληρωμένης από εμάς σύνταξης που όλες οι κυβερνήσεις έχουν αφαιρέσει και η σημερινή συνεχίζει.
  • Των αναδρομικών δώρων και επικουρικών του 11μηνου  2015 -2016  για όλους τους συνταξιούχους με πολιτική απόφαση δίχως προαπαιτούμενα, νέες προσφυγές στα δικαστήρια και δικαστικές αποφάσεις.
  • Την άμεση ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις κύριες συντάξεις.
  • Πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις μας και επανασύνδεση της κατώτερης σύνταξης στο 80% του κατώτερου μισθού.
  • Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον ΕΦΚΑ για την κάλυψη όλων των αναγκών των ασφαλισμένων και συνταξιούχων.
  • Την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας υγείας.
  • Να σταματήσει κάθε στήριξη, χρηματοδότηση στους αιματηρούς πολέμους και να δοθούν χρήματα για τις ανάγκες του λαού, των εργαζομένων των συνταξιούχων.

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Δίνουμε μαζικά, αποφασιστικά, δυναμικά το αγωνιστικό μας «παρών» στην απεργιακή  συγκέντρωση και απαιτούμε λύσεις σε όλα μας τα αιτήματα, την επιστροφή όσων  όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή έχουν παράνομα και με βαρβαρότητα αφαιρέσει, όσων  έχουμε πληρώσει σε όλη μας τη ζωή.

ΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH