Connect with us

Αθλητές και προπονητές Tae Kwon Do από όλο τον κόσμο στην Κοζάνη

ΚΟΖΑΝΗ

Αθλητές και προπονητές Tae Kwon Do από όλο τον κόσμο στην Κοζάνη

750 αθλητές, 130 προπονητές από 98 συλλόγους και 24 χώρες, περισσότεροι από 300 συνοδοί και γονείς βρίσκονται στην πόλη της Κοζάνης με αφορμή το διεθνές Καμπ ταεκβοντό.

Για 10η χρονιά αυτές τις ημέρες το International Snow Camp Tae Kwon Do» διοργανώνει ο σύλλογος της «Μακεδονικής Δύναμης» Κοζάνης μαζί με τον Α.Σ. «Δαναό» Ωραιοκάστρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκόβρυσης Κοζάνης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΕΓΚΑΣ».

Αθλητές και προπονητές Tae Kwon Do από όλο τον κόσμο στην Κοζάνη (βίντεο)

Η συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση «σπάει» όλα τα ρεκόρ,. 750 αθλητές από 24 χώρες προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Σημαντική παράμετρος για την πόλη της Κοζάνης, ο μεγάλος αριθμός αθλητών προπονητών, συνοδών και γονιών που αγγίζουν τους 1000 με τον αθλητικό τουρισμό.

Η έναρξη έγινε το βράδυ της Τετάρτης με την βράβευση 54 αθλητών για τις διακρίσεις που είχαν σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και ασιατικό επίπεδο, ενώ η λήξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Όλες αυτές τις ημέρες και από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ κορυφαίοι αθλητές, αλλά και κορυφαίοι προπονητές προσφέρουν μοναδικό αθλητικό θέαμα.

Continue Reading
You may also like...

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH