Connect with us

Άρσις: Street Art in the Neighborhoods: Κάλεσμα σε καφενέ – Get to Know us better

ΚΟΖΑΝΗ

Άρσις: Street Art in the Neighborhoods: Κάλεσμα σε καφενέ – Get to Know us better

Η ομάδα SAN Team (Street Art in the Neighborhoods) καλεί τους νέους και τις νέες της πόλης, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης (Αγίου Χριστοφόρου 6).

Έλα να πάρεις μέρος σε μια συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη της ομάδας, παρουσίασης του οράματος τους, περιγραφής των δράσεων που σχεδιάζουν, αλλά και ανακάλυψης τρόπων δικής σου συμμετοχής.

Έλα να μαζευτούμε παρέα να πιούμε τον καφέ μας ή/και την μπύρα μας να μοιραστούμε ιδέες, που θα μπορούσαν να ζωντανέψουμε ξανά την πόλη μας!!!

Σκοπός, της δημιουργίας της ομάδας είναι να δώσει χώρο και επιλογές στους κατοίκους της περιοχής να εκφραστούν, να ψυχαγωγηθούν, να έρθουν κοντά, να συναντηθούν, να κοινωνικοποιηθούν και ταυτόχρονα, να δώσει την αφορμή σε καλλιτέχνες (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) να εκφραστούν μέσα από εικαστικές παρεμβάσεις.

Τα μέλη της ομάδας πιστεύουν σε μια πόλη, που θα προσφέρει ψυχική υγεία και ευεξία στους κατοίκους της, που θα γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες/τριες από την υπόλοιπη Ελλάδα, προσφέροντας «ανοιχτό» πολιτισμό και ίσες ευκαιρίες για κοινωνική συναναστροφή.

Η «Τέχνη στο Δρόμο και στη Γειτονιά» είναι το βασικό εργαλείο που η ομάδα θέλει να ενεργοποιήσει για την αναζωπύρωση των σχέσεων μέσα στην πόλη.


Οι δράσεις της ομάδας είναι ενταγμένες στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης –
European Solidarity Corpsκαι στο project με τίτλο: «Street Art in the Neighborhoods».

 

More in ΚΟΖΑΝΗ

APXH