Δυτ. Μακεδονία

Άναψε ο Φανός στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Σε αποκριάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αφής του Φανού στην Πανεπιστημιούπολη στα Κοίλα Κοζάνης, με τη συμμετοχή φοιτητών, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και φίλων του ιδρύματος.

Τον Φανό άναψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας βραδιάς γεμάτης μουσική, χορό και παραδοσιακό αποκριάτικο κέφι.

Η εκδήλωση ανέδειξε το ζωντανό πνεύμα της Κοζανίτικης Αποκριάς, μετατρέποντας τον χώρο σε σημείο συνάντησης και κοινής γιορτής, με το Πανεπιστήμιο να επιβεβαιώνει τον ενεργό του ρόλο ως ζωντανή κοινότητα.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονία

5 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ανακοινώνονται 5 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 4 σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το 1
Δυτ. Μακεδονία

Κ. Χατζηδάκης: Έκτακτες επιχορηγήσεις έως €1,5 δισ. στις λιγνιτικές περιοχές

Την εκταμίευση έως και 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης προβλέπει το Ταμείο