Δυτ. Μακεδονία

Χάρης Κατίνας-Επίσκεψη προς ενημέρωση στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Τα επιμελητήρια έχουν ρόλο συμβουλευτικό προς τους επιχειρηματίες, την τοπική αυτοδιοίκηση και το κράτος συνολικά. Το επιμελητήριο Φλώρινας αποτελεί ένα στολίδι για τον τόπο μας και οι δυνατότητες του είναι πολλές, σε επιχειρηματικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Πρέπει να θεωρούμε τα επιμελητήρια συνεργάτες και συνοδοιπόρους στη δημιουργία της «νέας ταυτότητας» για τον τόπο μας. Ο ρόλος τους είναι κομβικός και ουσιαστικός, αρκεί να «εκμεταλλευτούμε» τις προτάσεις τους και την τεχνογνωσία τους προς το κοινό συμφέρον και την προσέλκυση επενδύσεων με κοινωνικό αποτύπωμα τη δημιουργία των νέων θέσεων εργασίας. Είναι καθήκον για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, να λειτουργούμε συλλογικά με κάθε φορέα που μπορεί να συνεισφέρει θετικά.
Ευχαριστούμε τον κ. Σάββα Σαπαλίδη πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας για τη θερμή φιλοξενία, την ενημέρωση και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακατέχει.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονία

5 νέα κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ανακοινώνονται 5 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Τα 4 σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το 1
Δυτ. Μακεδονία

Κ. Χατζηδάκης: Έκτακτες επιχορηγήσεις έως €1,5 δισ. στις λιγνιτικές περιοχές

Την εκταμίευση έως και 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ για τις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης προβλέπει το Ταμείο