Connect with us

Ορειβατική Λέσχη Πτολεμαΐδας: Εξόρμηση στον Όλυμπο

ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ορειβατική Λέσχη Πτολεμαΐδας: Εξόρμηση στον Όλυμπο

Κυριακή 2-6-2024 ΟΛΥΜΠΟΣ
Η Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας την Κυριακή 2-6-2024 θα πραγματοποίηση εξόρμηση στον Όλυμπο σε μια ακόμη εντυπωσιακή διαδρομή στην Βορειοανατολική πλευρά του Ολύμπου με διάσχιση από τον Αγ. Κωνσταντίνο Βροντούς με κατάληξη στο Λιτόχωρο μέσω καταφυγίου Κορομηλίας και καταφύγιο Μπουντόλα (τοποθεσία Σταυρός) πάνω από το Λιτόχωρο. Η διαδρομή είναι σε χαμηλό υψόμετρο και κινείται περίπου στα 1100μμε αρκετά πάνω κάτω μετά το καταφύγιο Κορομηλιάς. Όλοι η διαδρομή είναι δασωμένη με δένδρα οξιάς και πεύκων. Ώρες πορείας 8-9 με στάσεις ΒΔ 3 ΥΔ 1250 + και χλμ 17 Η μετακίνηση μας θα γίνει με λεωφορείο με κόστος 20 ευρώ το άτομο με ώρα αναχώρησης από το πάρκινγκ της αγοράς στις 07.00πμ Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6980121267 Έλενα Καρύδου στον αρχηγό Παναγιώτη Μαλακόζη τηλ 6977173030 και στο γραφείο της λέσχης Τρίτη και Παρασκευή 19,30- 21,00μμ
Από το ΔΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Σακίδιο ημέρας 30-50 λτ – Μποτάκια πεζοπορίας Παγούρι νερού 2 lt ,Μακρύ παντελόνι ή κολάν πεζοπορίας, Δύο ισοθερμικά ή δύο μακρυμάνικα μπλουζάκια, Ένα φλις ή μια φούτερ ζακέτα, Μπουφάν αντιανεμικό-Αδιάβροχο -Γάντια- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ATOMIKO – Φακός -Σφυρίχτρα-Σουγιάς-Σκούφο- Αντηλιακό προσώπου & χειλιών – Γυαλιά ηλίου ή μάσκα ΣΚΙ ,Κάλτσες -Αναπτήρας Μπατόν, – χαρτομάντιλα, Σνακ (σοκολάτες-παστέλια) , – Προσωπικά αντικείμενα
Και μη ξεχάσετε την καλή σας διάθεση
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣα. Η Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ή άλλο και ως εκ τούτο οι φίλοι που προτείνουν εξορμήσεις δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.
Η συμμετοχή στις Δραστηριότητες -αναβάσεις του Συλλόγου είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του.
Σε περίπτωση που δεν είσαι μέλος, μπορείς να συμμετέχεις ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε δραστηριότητα του συλλόγου και να γίνεις μέλος στη συνέχεια.
Εγγραφή στο σύλλογο γίνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης μέλους και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ.
Οι συμμετέχοντες στις Δραστηριότητες -Αναβάσεις του Συλλόγου αποδέχονται ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα, τηρούν τις οδηγίες του αρχηγού, γνωρίζουν τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχουν και ο καθένας αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του/της.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.
Παραιτείται από κάθε αξίωση δική του/ης ή των οικείων του/ης σε περίπτωση βλάβης της υγείας του/ης, τυχόν τραυματισμό ή απώλεια της ζωής του/ης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας ή και μετά το τέλος αυτής.
Ο αρχηγός της εκάστοτε εκδρομής-ανάβασης δικαιούται να κάνει επιλογή των συμμετεχόντων για λόγους ομαδικής ή ατομικής ασφάλειας και έχει το δικαίωμα να αποκλείσει άτομο ή άτομα, που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια, κακή φυσική κατάσταση, ΑΝΥΠΑΚΟΗ κλπ.)
Το πρόγραμμα των εκδρομών-αναβάσεων ενδέχεται να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, τη δυσκολία των διαδρομών και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων
Οι ώρες πορείας που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή-ανάβαση είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε μέσο ορειβατικό περπάτημα, είναι συνολικές (ανάβαση-κατάβαση) και προφανώς χωρίς τις απαραίτητες στάσειςι. Πληροφορίες για τις εκδρομές-αναβάσεις παρέχει ο εκάστοτε αρχηγός.
Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες της Ορειβατικής Λέσχης Εορδαίας σημαίνει ταυτόχρονα πως γνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτές.
ΠΡΟΣΟΧΉ: Σε κάθε Ανάβαση, ακολουθούμε τα σημάδια και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικές μας διαδρομές.
Καλή μας δραστηριότητα

More in ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

APXH