Ο φετινός διαγωνισμός είχε θέμα “Cherry Cake”. Τα δύο ρομπότ με τα οποία διαγωνίστηκε η ομάδα στον φετινό διαγωνισμό, το Νέκταρ και η Αμβροσία, ονόματα εμπνευσμένα από τα εδέσματα των θεών της αρχαίας Ελλάδας, ήταν προγραμματισμένα ώστε να εκτελέσουν τους φετινούς στόχους για τη μέγιστη συλλογή πόντων.

Το Νέκταρ και η Αμβροσία πέρασαν επιτυχώς τους τεχνικούς ελέγχους και αγωνίστηκαν σε πέντε γύρους. Καθ’ όλη τη διαγωνιστική διαδικασία η ομάδα κατάφερε 3 νίκες, συγκέντρωσε συνολικά 126 πόντους και κατετάγη στη 19η θέση, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερή της επίδοση στο διαγωνισμό.

Η Hyperion Robotics θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τις ομάδες που συμμετείχαν όσο και τον οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού για τη δημιουργία εξαίρετου κλίματος. Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις εταιρείες που πίστεψαν στην προσπάθειά της και με τις χορηγίες τους κατέστησαν δυνατή τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ρομποτικής. Στόχος της Hyperion Robotics είναι να ανελκύσει ακόμα πιο ψηλά τη χώρα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ρομποτικής, τον Μάιο του 2024.