kozanipress

Π. Κουκουλόπουλος: «Να δοθούν απαντήσεις στην αγωνία των εργαζομένων της Δ.Ε.ΤΗ.Π.»

Άμεσα ανέλαβε κοινοβουλευτική πρωτοβουλία ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, για τη σημερινή Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.), αναφορικά με το μέλλον της τηλεθέρμανσης.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε στη Βουλή σχετική Αναφορά, καλώντας την Κυβέρνηση να νοιαστεί για την ανασφάλεια και αγωνία που δικαίως επικρατεί στην περιοχή, ενημερώνοντας το Κοινοβούλιο για τις απαντήσεις  της σε όλα όσα θέτουν οι εργαζόμενοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

Προς:

– Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Θ. Σκυλακάκη

 

κ. Υπουργέ,

Σας καταθέτω, ως Αναφορά, σημερινή Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.), αναφορικά με το μέλλον της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.

Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.ΤΗ.Π., με εκτενή επιχειρηματολογία και πιστεύοντας ότι «η δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση σε ένα πράσινο ενεργειακό περιβάλλον θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της Δ.Ε.ΤΗ.Π.» διεκδικούν:

Δεδομένης της ανασφάλειας και αγωνίας που δικαίως επικρατεί στην περιοχή για το αύριο της τηλεθέρμανσης, παρακαλείσθε όπως μελετήσετε τα διαλαμβανόμενα στη συνημμένη Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.ΤΗ.Π. και ενημερώσετε τη Βουλή για τις σχετικές απαντήσεις και άμεσες ενέργειές σας.

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Κουκουλόπουλος Παρασκευάς (Πάρις)